Udluft din græsplæne

Välj redskap

For at ventilere kan du vælge mellem to metoder: manuel eller motordrevet. Manuelle beluftere er bedst egnet til små overflader og giver lige så gode resultater som en motordrevet. Du bruger fodkraft til at få to til fire hule cylindre til at trække jordstikkene op eller slå huller i dem. Med specielle “sømsko” kan du slå huller, men ikke trække jordstik op.

Automatiserede beluftere består af en tromle med hule cylindre eller pigge foran eller bagpå. Hvis du beslutter dig for beluftere, er det maskiner med lange, tunge spidser, der presses ned i jorden.

Tips til succes

  • Inden luftning markeres med flag, hvor du har sprinklertilslutninger, lavtvandsrør, afløbsrør eller lignende.
  • Hvis jorden ikke er for kompakt, sandet eller jord, der har været luftet i de sidste 12 måneder, så kør kun én gang og i det mønster, du normalt bruger, når du klipper. Hvis jorden er meget kompakt eller jord, der ikke har været beluftet det seneste år, så kør to gange med lufteren: en gang hvor du følger dit klippemønster og en anden gang hvor du løber vinkelret på første gang Bemærk venligst at SBM Life science giver ikke værktøj til beluftning af græsplænen.

Relaterede produkter

Læs andre indlæg

Formering af stueplanter

Nogle metoder, som f.eks Det er nemt at tage stiklinger og plante dem, mens andre som plantning er mere tidskrævende. I modsætning til udendørs planter

Læs mere